speellijst |
 
FR | EN
Aa - Aa - Aa - print
STAN speelt

scènes de la vie conjugale

op 3 en 4 februari 2015 in Theâtre Les Tanneurs, Brussel
van 11 t/m 14 februari 2015
in TNBA, Bordeaux

speellijst

Johan en Marianne zijn dertien jaar getrouwd en leiden een gelukkig leven met hun twee dochters. Het verhaal van het uiteenvallen van een huwelijk, verteld in zes hoofdstukken, beslaat een periode van twintig jaar. Bergman brengt verslag uit over de belangrijkste momenten uit het bestaan van een koppel, observeert de minder aangename aspecten van het samenleven en toont enkele herkenbare taferelen uit het huwelijksleven.

Franstalige voorstelling (met Nederlandse boventitels)

après la répétition

op 6 en 7 februari 2015 in Theâtre Les Tanneurs, Brussel

speellijst

Henrik Vogler, een theaterregisseur op leeftijd, is verzonken in zijn herinneringen aan het theater en aan zijn ensceneringen van Strindbergs 'Droomspel'. Het is nu al de vijfde keer dat hij het stuk regisseert. Zijn mijmeringen worden verstoord door Anna Egerman, een bezielde jonge actrice, die binnenkomt omdat ze zogenaamd een armband vergeten is.

Franstalige voorstelling (met Nederlandse boventitels)


Trahisons

van 19 t/m 21 februari 2015 in KVS, Brussel
van 25 t/m 28 februari in Théâtre Saint-Gervais, Genève

speellijst

Trahisons vertelt het verhaal van een klassieke driehoeksverhouding, waarin een vrouw haar echtgenoot zeven jaar lang bedriegt met zijn beste vriend. Theaterauteur, scenarist en Nobelprijswinnaar Harold Pinter schreef dit stuk in 1978. Als met een scalpel legt hij de trots en de verlangens, de leugens en de zwakheden van zijn personages bloot.

Franstalige voorstelling (met Nederlandse boventitels)

My dinner with André

van 26 t/m 28 februari 2015 in KVS Brussel

speellijst

In 2006 stond de Franstalige versie van My Dinner with André voor de eerste keer in de KVS. Negen jaar later en na een uitgebreide tournee in Frankrijk het voorbije najaar spelen Damiaan De Schrijver (STAN) en Peter Van den Eede (de KOE) de succesvoorstelling nog een laatste keer in de KVS. Een hilarische conversatie over het leven en het toneel gebaseerd op het scenario van de gelijknamige film van Louis Malle.

Franstalige voorstelling (met Nederlandse boventitels)
© 2001-2015 tg STAN / alle rechten voorbehouden |
- Aa - Aa - Aa - print | top