speellijst |
 
FR | EN
Aa - Aa - Aa - print
STAN speelt

De Kersentuin

première 14 mei l Kunstenfestivaldesarts
van 14 mei t/m 13 juni 2015
op tournee in België en Nederland

speellijst

Met De kersentuin waagt STAN zich voor een zesde keer aan Anton Tsjechov. Een voorstelling opnieuw, in de traditie van Point Blank of Zomergasten, met een grote bezetting. Drama of komedie? De kersentuin blijft een enigma en Anton Tsjechov één van die zeldzame auteurs die ons met zijn inzicht kan blijven helpen om onze individuele en collectieve gezondheid te bewaren of terug te vinden.

Nederlandstalige voorstelling (met Franse boventitels in Brussel)

My dinner with André

van 1 t/m 4 juni 2015
in Carrefour international de théâtre de Québec, Québec

STAN en de KOE hernemen de succesvoorstelling My Dinner with André (1998), naar het scenario van de gelijknamige Louis Malle film. Damiaan De Schrijver (tg STAN) en Peter Van den Eede (De KOE) schuiven aan tafel voor een viergangenmaaltijd, iedere avond bereid door een andere kok. Een hilarische conversatie over het leven en het toneel.

Franstalige voorstelling

Trahisons

van 15 juni t/m 5 juli 2015
in Théâtre de la Bastille, Parijs

Trahisons vertelt het verhaal van een klassieke driehoeksverhouding, waarin een vrouw haar echtgenoot zeven jaar lang bedriegt met zijn beste vriend. Theaterauteur, scenarist en Nobelprijswinnaar Harold Pinter schreef dit stuk in 1978. Als met een scalpel legt hij de trots en de verlangens, de leugens en de zwakheden van zijn personages bloot.

Franstalige voorstelling
© 2001-2015 tg STAN / alle rechten voorbehouden |
- Aa - Aa - Aa - print | top