speellijst |
 
FR | EN
Aa - Aa - Aa - print
STAN speelt

De Kersentuin

- première 14 mei-

van 14 mei t/m 13 juni 2015

op tournee in Vlaanderen en Nederland

Dit voorjaar creëert STAN opnieuw, in de traditie van Point Blank (naar Platonov van Tsjechov) of Zomergasten(van Gorki), een voorstelling met een grotere bezetting. Tien toneelspelers, vijf jongeren, pas afgestudeerd aan de toneelschool en vijf oudere jongeren, al iets langer afgestudeerd, zitten rond de tafel, waarop een aantal concrete ideeën liggen.

Nederlandstalige voorstelling

My dinner with André

van 1 t/m 4 juni 2015
in Carrefour international de théâtre de Québec, Québec

STAN en de KOE hernemen de succesvoorstelling My Dinner with André (1998), naar het scenario van de gelijknamige Louis Malle film. Damiaan De Schrijver (tg STAN) en Peter Van den Eede (De KOE) schuiven aan tafel voor een viergangenmaaltijd, iedere avond bereid door een andere kok. Een hilarische conversatie over het leven en het toneel.

Franstalige voorstelling

Trahisons

van 15 juni t/m 5 juli 2015
in Théâtre de la Bastille, Parijs

Trahisons vertelt het verhaal van een klassieke driehoeksverhouding, waarin een vrouw haar echtgenoot zeven jaar lang bedriegt met zijn beste vriend. Theaterauteur, scenarist en Nobelprijswinnaar Harold Pinter schreef dit stuk in 1978. Als met een scalpel legt hij de trots en de verlangens, de leugens en de zwakheden van zijn personages bloot.

Franstalige voorstelling
© 2001-2015 tg STAN / alle rechten voorbehouden |
- Aa - Aa - Aa - print | top