speellijst |
 
FR | EN
Aa - Aa - Aa - print
1415 kort

STAN SEIZOEN 1415


augustus 14 - juli 15
in België, Frankrijk, Nederland, Noorwegen en ZwitserlandJDX - a public enemy – een voorstelling uit 1993 over het totale gebrek aan oprechtheid in de democratie. op tournee in Noorwegen.

My dinner with André - Damiaan De Schrijver en Peter Van den Eede schuiven samen aan tafel. een hilarische conversatie over het leven en toneel.

Kunst - een bewerking van STAN en Dood Paard van Yasmina Reza’s bekendste stuk « Art ». over de waarde van vriendschap en van kunst.

The Marx Sisters - een coproductie van STAN en de KOE. vertrekt van het levensverhaal en de emancipatiestrijd van de Marx Sisters. over feminisme, idealisme en gender.

Trahisons – de franstalige creatie van Bedrog uit 2012. Harold Pinter vertelt het verhaal van een vrouw die haar echtgenoot zeven jaar lang bedriegt met zijn beste vriend.

après la répétition – een dialoog tussen een theaterregisseur en een jonge bezielde actrice. van de Zweedse scenarist en filmmaker Ingmar Bergman.

scènes de la vie conjugale – een verhaal over de teloorgang van een huwelijk. verteld in zes delen. van de hand van Ingmar Bergman.

Mademoiselle Else – een monologue intérieur van Arthur Schnitzler. een ononderbroken stroom van observaties, gevoelens en herinneringen van de eigengereide Else.

Nora – naar de klassieker Een Poppenhuis van Henrik Ibsen. een internationale, engelstalige coproductie.

Че́хов (Wel degelijk Anton Pavlovitsj) De kersentuin of De meeuw. De kersentuin én De meeuw. De kersentuin en later De meeuw. in ieder geval Tsjechov.


nederlandstalige, franstalige en engelstalige voorstellingen
© 2001-2014 tg STAN / alle rechten voorbehouden |
- Aa - Aa - Aa - print | top