gepost op 18.08.2020

A Separation is een voorstelling van Scarlet Tummers, gespeeld door Scarlet Tummers, Evgenia Brendes, Gustav Koenigs, Sachli Gholamalizad en Mokhallad Rasem, onder de vleugels van tg STAN in coproductie met de theatermaker.  Première op 19 september op Love at first Sight in Antwerpen. tickets

gepost op 17.08.2020

Onder leiding van Frank Vercruyssen presenteren de derdejaarsstudenten van het Conservatoire National Supérieur d’Art Dramatique (Parijs) een atelier rond het oeuvre van Anton Tsjechov. 'Quoi? Rien.' is te zien van 9 tot 17 september. 
meer info

gepost op 01.07.2020

Het nieuwe seizoen kondigt zich aan met maar liefst zes nieuwe voorstellingen op de planning. Ontdek de nieuwe creaties in onze eerste seizoenstrailer ooit en bekijk het volledige seizoen hier.

gepost op 29.06.2020

We starten het nieuwe theaterseizoen met Revanche in Monty: een joint venture van verschillende Antwerpse gezelschappen en artiesten.
STAN is op 3, 4 en 5 september van de partij.
Klik hier voor het volledige programma. 

gepost op 30.04.2020

De theaters zijn gesloten, dus brengen we het theater bij u thuis. We delen captaties van voorstellingen en Frank Vercruyssen leest voor uit een eclectische mix van teksten en fragmenten.
Klik hier voor Stan at home!