gepost op 15.11.2022

Scarlet Tummers en Atta Nasser maken een voorstelling waarin Atta's geboorteplaats het vertrekpunt vormt: Jeruzalem, een bakermat van religie, van aanhoudend conflict, maar net zo goed een plek waar geleefd en gelachen wordt. De voorstelling is een oprechte ontmoeting tussen twee spelers-makers. Hun vragen rond grote thema’s als familie, geloof en ontheemding leiden tot een zoektocht naar henzelf, hun oorsprong en elkaar.

gepost op 05.10.2022

15 oktober gaat de Franse versie van 'Dans voor een actrice' in première tijdens het Festival d'Automne, een multidisciplinair, internationaal en nomadisch festival doorheen Parijs. Wij strijken daarbij neer in Théâtre de la Bastille.

 

gepost op 06.09.2022

STAN en Canine Collectif brengen met een intergenerationele mix van Waalse, Brusselse en Vlaamse theatermakers een Franse versie van The Antipodes. In deze politieke komedie van Annie Baker ontleden de personages verhalen uit een wereld in crisis, met de schrijftafel als vertrekpunt. Op 29 september gaat de voorstelling in première in Le Manège (Maubeuge), waarna deze te zien zal zijn op verschillende plekken doorheen België en Frankrijk.

gepost op 02.08.2022
23 juli markeerde de wereldpremière van Klytaimnḗstra in Elefsina, Griekenland. De voorstelling met Antonis Antonopoulos, Adriana Bakker, Jolente De Keersmaeker, Synne Enoksen, Sara Haeck, Eleni Moleski, Joshua Serafin, Maria Skoula en Stijn Van Opstal ging door in de geboorteplaats van Aeschylos, in het kader van Eleusis European Capital of Culture 2023. 
 
gepost op 20.07.2022

Wij zoeken een nieuwe collega. Ben jij iemand die graag een groot cultureel netwerk in binnen- en buitenland onderhoudt? Is organiseren één van je sterktes en is jouw liefde voor theater groot? Klik dan hier om onze vacature voor een nieuwe verantwoordelijke artistieke planning en verkoop te bekijken.